Error_2020

Tid: 2020-05-15 kl 17:00

Evenemangstyp: Utställning

Error_2020 är en digital utställning av andraårsstudenterna på kandidatprogrammet i fotografi.

HDK-Valand lanserar plattform för examensprojekt

Tid: 2020-06-12 kl 13:00

Evenemangstyp: Aktivitet

Den 12 juni kl 13.00 lanserar HDK-Valand en digital plattform för årets examensprojekt. Via plattformen kommer examensstudenter få möjlighet att visa och berätta om sina verk, vilket vanligtvis sker inom ramen för examensutställningarna. Välkomna!

Gothenburg Design Festival

Tid: 2020-10-19 kl 09:00
Plats: Många platser i Göteborg

Evenemangstyp: Temadag

Observera att Gothenburg Design Festival har blivit uppskjutet pga. Coronapandemin. Nya datum och mer info om festivalen kommer i slutet av augusti. ----- Save the date 19 till 25 oktober för Gothenburg Design Festival! För fjärde gången bjuder festivalen in alla att utforska design, konsthantverk, konst, mode och arkitektur.

Öppet hus på HDK-Valand

Tid: 2020-10-23 kl 11:00
Plats: HDK-Valand, Vasagatan 50 och Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangstyp: Öppet hus

Observera att Öppet hus har blivit uppskjutet pga. Coronapandemin. Nytt datum och mer info om evenemanget kommer i slutet av augusti. ----- Save the date den 23 oktober för Öppet hus på HDK-Valand - Högskolan för konst och design! Välkommen till det första öppet hus på vår nya institution för konst och design.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Kommunikation HDK-Valand|Sidan uppdaterades: 2019-06-14